Lars Muhl

Forfatter, sangskriver, foredragsholder, underviser og healer.

Han har i en generation studeret verdens spirituelle traditioner og esoterisk mystik. Lars Muhl er forfatter til 13 bøger, hvoraf "Det Knuste Hjertes Visdom", ”Det Aramæiske Mysterium” og ”The O Manuscript” er udgivet på Lemuel Books.

LM arrangerer desuden "Gralsrejser”, en rækker kurser med spirituelt indhold, byggende på hans møde med Seeren, samt med udgangspunkt i Maria Magdalene-traditionen i Languedoc-området, Katharernes sidste bastion ved Montségur-bjerget i Sydfrankrig. Læs mere herom på Larsmuhl.com.
 

LM er initiativtager til og formand for Hjælpeorganisationen Hearts & Hands, en non-profit sammenslutning af healere. Læs mere om HHH på Heartsandhands.dk.

Sammen med sin kone, Githa Ben-David, har han stiftet GILALAI, Institut for Energi & Bevidsthed. I dette regi underviser de begge i Gilalai Mysterieskole, som er bygget på de gamle alexandrinske Terapeuters principper. Læs mere om Gilalai på 
Gilalai.com

LM har netop skrevet kontrakt med Duncan Baird/Watkins Publishing i London, som over de næste par år udgiver ”The Seer”, ”The Magdalene” og ”The Grail” i England, USA, Canada, Australien, Indien samt andre engelsksprogede lande. 

Læs mere om forfatteren på Larsmuhl.com.

Site by decato