Prinsesse Märtha Louise


Prinsesse Märtha Louise (født d.22.september 1971) er uddannet fysioterapeut, har studeret litteratur på Universitetet i Oxford, England. Hun har også taget undervisning i ”rosenterapi”.

 

I 2002 oprettede hun ”Prinsesse Märtha Louise kulturformidling” og har siden blandt andet optrådt som eventyrfortæller på TV.  I 2004 debuterede hun som børnebogsforfatter med bogen ”Hvorfor de kongelige ikke har krone på hovedet.” I 2002 udgav hun og hendes ægtefælde Ari Behn bogen ”Fra hjerte til hjerte”, en bog om deres pilgrimsfærd til Trondheim.

 

Den 30. maj 2008 modtog Märtha Louise den nyoprettede Vidar Sandbecks kulturpris kulturpris, ”Regnbågåbrua”, i Amot Kulturhus, fordi hun ”har udøvet og udøver et fagligt kunstnerisk virke som er sammenfaldende med Vidar Sandbecks kunstneriske produktion og hans værdier”.

 

I august 2007 startede Märtha Louise og Elisabeth Nordeng centret ”Astarte Education,” opkaldt efter den gamle semittiske fruktbarhedsgudinde Astarte. Centret tilbyder en treårig oplæring i alternative behandlingsteknikker som ”reading”, healing og ”berøring”.  I netpræsentationen af centret og initiativtagerne hævder prinsessen blandt andet, at hun kan se ”engle”. Hun stod samtidig frem som ”synsk” og sagde, at hun har haft overnaturlige evner siden barndommen.

 

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng har sammen skrevet bogen ”Mød din Skytsengel”.

Se mere om  ASTARTE EDUCATION >

Site by decato